Галина хвалилася своїм кільцем і говорила про майбутнє весілля, але одна з подруг знала, що вона все вигадує, адже бачила все на власні очі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Галина хвалилася перед подругами обручкою, яку їй подарував Олексій. Вона була з фальшивими діамантами, але тільки вона знала про це. Подруги були вражені, питали, коли буде весілля і чи можна на ньому бути. Однак одна з подруг, Олена, була скептично налаштована до цієї розповіді і сказала, що на власні очі бачила Льошу в місті з іншою дівчиною.

 

Advertisements        

Галина заперечувала її слова та звинувачувала подругу в тому, що вона все вигадала через заздрість, щоб зірвати весілля. Пізніше, на дискотеці на честь Дня святого Валентина, яку організував їх університет, Галина очима шукала собі партнера на вечір. Несподівано з’явилися Льоша з Оленою, що викликало переполох серед дівчат.

 

Катя, спільна подруга, звинувачувала Олену в тому, що вона увела у Галини хлопця, але Олексій втрутився в переполох і розповів, що у них з Оленою були стосунки з моменту його приїзду до міста, а Галина збрехала про свої стосунки з ним. Галині стало соромно, і вона вимушено перевелася на заочне відділення, щоб уникнути чуток. Цей досвід навчив її, що брехати не варто, тому що правда завжди спливає назовні.

Advertisements