Ми з чоловіком ледь-ледь зводимо кінці з кінцями, тоді як мої батьки живуть на широку ногу. Але найгірше було попереду.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось я опинилася в безвихідній ситуації: моя квартира потребувала ремонту, але я не мала достатньо грошей, щоб його завершити. Я звернулася до своїх заможних батьків, сподіваючись, що вони допоможуть мені. Я багато разів пояснювала мамі ситуацію, тому коли вона зателефонувала і сказала, що приїде, я відразу подумала, що вона привезе мені гроші.

 

Advertisements        

Однак вона з’явилася лише для того, щоб показати мені свої нові речі, які вона купила у торговому центрі. Я була розчарована, зрозумівши, скільки грошей вона витратила на речі, які вона одягне від сили кілька разів. Мої батьки завжди жили розкішно, витрачали гроші на поїздки, покупки та всяку розкіш. Вони дивно ставилися до нас, своїх дітей, і вважали, що нічим не зобов’язані. Ми з сестрою ніколи не отримували від них ні майна, ні будь-якої фінансової підтримки.

 

Ми жили досить скромно в порівнянні з ними, і нам було прикро бачити, як вони витрачали гроші на непотрібні їм речі, тоді як ми важко зводили кінці з кінцями. Ми з чоловіком багато працюємо, щоб платити за квартиру, рахунки та інші необхідні речі, і мені було неприємно бачити, що мої батьки могли б нам допомогти, але воліли цього не робити. Прикро навіть думати, що вони могли б спокійно купити для нас однокімнатну квартиру як подарунок на весілля, але вони цього не зробили.

Advertisements