Поки я була за кордоном, донька вийшла заміж і привела зятя до моєї квартири. Незабаром з’ясувалося, якою nоганою ідеєю було це.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вийшовши на nенсію, я вирішила відвідати сестру в Італії, яка обіцяла знайти мені роботу. У результаті я залишилася там на шість років, чудово проводячи час та відкладаючи гроші. Однак зрештою я скучила за сім’єю і вирішила повернутися додому. Після приїзду я дізналася, що моя дочка знову вийшла заміж і до них переїхав мій зять Роман.

Спочатку я не заперечувала, але згодом він став поводитися зухвало, змушуючи мене почуватися небажаною у власній квартирі. Він цілими днями лежав перед телевізором і робив мені постійні зауваження. Зрештою, я запропонувала сnлатити за ремонт ванної, якщо він зробить ремонт, але він відмовився, сказавши, що це моя квартира і я повин на найняти майстрів. Мені стало прикро, і я не могла збагнути, що в ньому знайшла моя донька. Я поговорила з нею про свої побоювання.

Advertisements        

Але вона стала на його захист, сказавши, що він нещодавно втра тив роботу і що йому зараз дуже важко. Вона також розкритикувала мене за те, що я не допомагаю їм фі нансово, незважаючи на те, що привезла подарунки для всіх. Я маю гроші, які я заробила в Італії, але я планувала відкласти їх на старість. Я дуже переживаю, що якщо я їм все віддам, то Роман і далі витра чатиме їх, не шукаючи роботи. У мене є спокуса вигнати їх, але я боюсь за майбутнє свого онука.

Advertisements