Забираючись у будинку, я натрапила на заповіт, складений моєю свекрухою, де говорилося, що будинок буде розділений між сином та донькою. Але це несправедливо!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Відразу після нашого весілля мій чоловік поїхав працювати за кордон. Ми жили з його батьками в їхньому великому будинку, який мій чоловік відремонтував на свої гроші. Одного разу під час збирання я натрапила на папку з документами, в якій був заповіт. За заповітом будинок належав матері мого чоловіка і мав бути порівну поділеним між чоловіком і його сестрою після смерті моєї свекрухи.

Я повідомила про це чоловіка, і він вирішив поговорити зі своєю матір’ю . Свекруха, проте, захищала своє рішення тим, що несправедливо було б залишити дочку без спадщини. Хоча я зрештою зрозуміла її позицію, але ми відчували себе зрадженими, оскільки десять років вкладали в будинок усі свої сили та заощадження.

Advertisements        

На ці гроші ми могли б куnити квартиру. Як результат, наші з чоловіком відносини погіршилися, і зараз ми впевнено рухаємося у напрямку до від’їзду. Ми з чоловіком підозрюємо, що заповіт був складений для того, щоб надати моїй золовці житло на виnадок, якщо щось трапиться з її шлюбом.

Advertisements