Теща спочатку відмовилася доnомогти нам з грошима, а потім почала приходити до нас додому і перешіптуватися з моєю дружиною на кухні. Невдовзі я дізнався правду.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Познайомившись з Іриною, я одразу зрозумів, що це моя майбутня дружина. Перед весіллям я пообіцяв собі, що ми житимемо у власній квартирі. Після трьох років роботи за кордоном я накопичив достатньо грошей для початкового внеску. Ми разом вибирали квартиру, яка потребувала ремонту, зате вона знаходилася в центрі міста, а поряд школи та вся інфраструктура.

Проте, витративши всі заощадження на перший внесок, нам знадобилися гроші на ремонт. Я звернувся за доnомогою до тещі, але вона відмовилася, пославшись на те, що їй потрібно накопичити на університетську освіту молодшої дочки. Не маючи інших варіантів, ми вирішили зробити ремонт самі, щоб заощадити взагалі на всьому. Останнім часом моя теща часто ходить до нас у гості та перешіптується з моєю дружиною на кухні, що мене дуже дратує.

Advertisements        

У результаті, коли я запитав дружину про це, то дізнався, що чоловік Софії поставив їй ультиматум, вона повин на вибрати між ним та матір’ю. Софія зажадала, щоб мати куnила їй квартиру, і тепер моя теща думає переїхати до нас. Я був приголомшений, почувши це, тим більше, що моя дружина навіть не порадилася зі мною з цього приводу. Звичайно, я не хотів, щоб моя теща жила з нами і керувала нашою квартирою. Незважаючи на рішення моєї дружини дозволити їй жити з нами, я не хотів провести залишок свого життя, вислуховуючи претензії з приводу та без. Не знаю, що буде далі, але від своїх позицій я точно не відступлю.

Advertisements