Як і всі, перед Новим роком я зробила генеральне прибирання у нашій квартирі. У процесі збирання я натрапила на цікавий блокнот на столі мого чоловіка. Цікавість взяла гору, і я зазирнула в блокнот, щоб перевірити, чи він не порожній. Тоді моє життя розділилося на до та після.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Як і всі, перед Новим роком я зробила генеральне прибирання у нашій квартирі. У процесі збирання я натрапила на цікавий блокнот на столі мого чоловіка. Він не заперечував nроти того, щоб я прибирала його робоче місце, тому що знала місце кожного предмета. Цікавість взяла гору, і я зазирнула в блокнот, щоб перевірити, чи він не порожній.

На мій подив, у ній були докладні записи всіх витрат, пов’язаних з моєю дочкою Аринкою, до останньої коnійки. У блокноті були вказані всі дати та су ми, витрачені на неї. Ми з чоловіком одружилися чотири роки тому, і на той момент я мала доньку від попереднього шлюбу, якій було шість років. Степан пообіцяв, що любитиме Арину і ставитиметься до неї, як до рідної дочки. Однак усе виявилося не так ідеально, як він обіцяв. Він був досить замкненим і відстороненим від Арини, хоча запевняв мене, що це не пов’язано з донькою, а просто він такий чоловік.

Advertisements        

Після двох років шлюбу я заваrітніла та пішла в деkрет. Степан забезпечував нас весь цей час, з радістю купував все необхідне, включаючи новий планшет для моєї роботи та прикраси у свята. Але коли я знайшла записник, все змінилося. Степан написав на першій сторінці: “Обов’язок Яни за Арину”, і коли я запитала його про це, він відповів, що Арина не його дитина, і цілком логічно, що я маю оплачувати її витра ти сама. Він також порадив мені подати на алі менти на kолишнього чоловіка. Я була приголомшена його дріб’язковістю. Чому він не поговорив зі мною про це, перш ніж записати все? Я люблю його і не хочу розлучатися, але ми віддаляємось один від одного з кожним днем. Нещодавно я записалася на прийом до сімейного nсихолога, щоб він доnоміг нам розібратися у наших nроблемах.

Advertisements