Коли син розлучився з Оксаною, я з полегшенням зітхнула. Але як тільки через поріг нашого будинку переступила нова невістка, я зрозуміла, що гірше вже точно не буде.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Якось мій син Олексій привів до нас у будинок свою ваgiтну дівчину Оксану, оголосивши, що скоро вони одружаться. Я, природно, не була у захваті від цієї ідеї, але їм було більше нікуди йти. Після весілля молодята переїхали до нас. Я часто звинувачувала Оксану в тому, що вона зіпсувала життя Олексію, тому що йому довелося почати працювати досить-таки рано, щоб прогодувати сім’ю. Він мало часу проводив зі своєю дитиною і сам був скривджений на Оксану за те, що вона забрала в нього молодість та можливості.

 

Advertisements        

Після трьох років шлюбу Олексій захотів розлучитися, і я підтримала його рішення. Однак найнестерпнішим виявилася поява його нової дружини – Катерини . Вона приводила своїх подруг до нас додому і закочувала вечірки до ранку. Під час однієї з таких вечірок вона в пориві гніву розбила нам весь посуд. Я шкодувала про свою минулу поведінку по відношенню до Оксани і дуже хотіла б, щоб вона все ще була нашою невісткою. Одного разу я зустріла Оксану на ринку, і вона розповіла мені, що після того, як Олексій їх прогнав, вона з дочкою пішла ночувати в готель.

 

А наступного дня до колега розповіла їй про бабусю-одиначку Вікторію Сергіївну, яка шукала квартирантів – і вони почали жити в неї. Вони потоваришували, і старенька перед смертю передала їм своє житло. Мені стало соромно за свою поведінку, і я попросила у Оксани вибачення. Я зі сльозами на очах просила її повернутися до Олексія, тому що він пішов від Катерини і запив. Однак вона відмовилася, заявивши, що мій син – більше не її турбота.

Advertisements