Нахабний чоловік поводився в автобусі дуже грубо і не збирався поступатися місцем літній жінці. На щастя, на нього знайшлася управа.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Під час недавньої поїздки на маршрутці я став свідком неприємної та однієї дуже обурливої ситуації. Літня жінка увійшла в автобус і важко стояла на ногах, але було вкрай мало можливостей для когось запропонувати їй місце, оскільки в автобус заходило все більше людей. Кілька людей, що сиділи поряд з нею, відразу встали, щоб запропонувати їй сісти, але одному конкретному мужику, схоже, було однаково.

 

Advertisements        

Він звалився на два сидіння, притиснувши молоду дівчину до вікна. Він вдав, що поглинений своїм смартфоном, і проігнорував жінку. Коли жінка стояла поруч із ним, чоловік раптово штовхнув її ліктем і крикнув, щоб вона відійшла подалі. Він обурювався, що вона його турбує і дихати нічим. Усі в автобусі, включаючи водія, обурилися його поведінкою та почали з ним сперечатися. Чоловік кричав у відповідь, заявляючи , що він нічого не винен жінці і що вона може попросити місця в інших.

 

Сварка дійшла до того, що втрутилися двоє молодих людей: вони взяли чоловіка за руки та викинули з автобуса на наступній зупинці. Ніхто в автобусі не підтримав поведінку цього хама, і всі хотіли б зробити те саме. Жінка навіть слова йому не сказала і просто стояла поряд. Думаю, чоловік отримав по заслугах за грубу поведінку щодо літньої жінки. Люди повинні з повагою ставитися до інших, особливо до людей похилого віку, яким вже важко навіть просто стояти на ногах.

Advertisements