Ольга готувалася до першого побачення, коли сестра Катя попросила дати притулок їй з двома дітьми. Ольга ще не знала, що на неї чекало.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Ольга милувалася червоною сукнею у вітрині магазину, коли зателефонувала її двоюрідна сестра Катя та попросила погостювати у неї тиждень. Ольга погодилася, але це порушило її плани на романтичне побачення з Леонідом у п’ятницю ввечері. Ольга з нетерпінням чекала можливості надіти червону сукню і справити на нього враження. Тим не менш, їй довелося скасувати побачення та розважити Катю, її 6-річного сина Василя та 4-річну дочку Наталку.

Тиждень видався для Ольги важким. Катя балакала без угаву, Василь постійно нив, а Наталка шуміла і дуріла. Незважаючи на незручності, Ольга постаралася отримати максимум користі із ситуації, і в четвер вона дістала з сумки червону сукню і помилувалася нею. Сукня була карколомною, і їй не терпілося надіти її на побачення з Леонідом. Вранці того дня Ользі довелося доглядати Наталку, поки Катя та Василь ходили на обстеження. У Ольги було мало часу зібратися, і вона поспішила у ванну, щоб привести себе в порядок. Коли вона повернулася до своєї кімнати, то з жа хом виявила, що Наталка зіпсувала її сукню ножицями. Катя вибачалася, але було вже надто пізно.

Advertisements        

Ольга була спустошена і думала, що вона більше не має відповідного одягу для походу в ресторан. Незважаючи на ранковий конфуз, Ольга вирішила піти на побачення у блузці та спідниці, але в неї більше не було настрою. Під час розмови з Леонідом Ольга була неуважна та відповідала навмання. Коли Леонід спитав, що сталося, Ольга розплакалася і розповіла йому все, що сталося.

Леонід запевнив її, що вона справила на нього незабутнє враження і що на його смак сукня була б надто відвертою. Ольга та Леонід продовжували бачитися, і їхні стосунки розцвітали з кожним днем. Зрештою, він зробив пропозицію – і вони одружилися. Пізніше Леонід зізнався, що спочатку його відлякала меркантильна поведінка Ольги, і він мало не вирішив піти зі побачення. Однак, коли він побачив її плачучою та вразливою, то пізнав справжню Ольгу і закохався у неї.

Advertisements