Павло задоволений тим, що Юлія завжди все планувала. Але коли справа дійшла до планування дитини, Павло став ваrатися, і це стало кінцем усього.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Юлія була відома тим, що завжди все планувала, і подруга Оксана часто заздрила їй із цього приводу. Юлія хотіла народити дитину, але її хлопець Павло ще не робив їй пропозиції. Вона не могла поділитись своїми думками з Оксаною і тримала свої сумніви в секреті. Але одного разу Павло здивував її пропозицією руки та серця у ресторані, і вона з радістю погодилася. Звичка Юлії будувати докладні плани на життя спочатку бавила Павла, але все змінилося, коли вони почали планувати народження дитини. Юлія, природно, мала суворий план, що включає обстеження, передбачувану дату і походи по магазинах за дитячими речами.

Павло наслідував її плану, але заваrався, коли справа дійшла до самого моменту. У них виникли розбіжності з приводу відвідування званої вечері того дня, і це змусило Павла засумніватися у пріоритетах Юлії. Одержимість Юлії плануванням тривала, що призвело до сварок та, зрештою, до роз лучення. Після роз риву Павло познайомився з Іриною, яка завжди була максимально спонтанною та не заперечувала прокидатися в неурочний час заради приrод.

Advertisements        

Юлія, з іншого боку, зрештою знайшла Івана, який поділяв її любов до планування. Однак Павлу незабаром набридла безпосередність Ірини, а Юлія зрозуміла, що їх із чоловіком плани не завжди збігаються, що призвело до обох роз лучень. Через рік Павло та Юлія випадково зустрілися на міському фестивалі та відновили свої стосунки. Вони вирішили дати долі ще одну спробу цього разу без суворого плану. За кілька місяців Юлія заваrітніла. Молоді були у нестямі від радості і вирішили знову одружитися. У них нар одився син Матвій, і вони зрозуміли, що життя було набагато кращим без детального плану, але з зосередженням на любові та щастя.

Advertisements