Так як у мене не было іншого вибору, я з моїм маленьким сином жила у мами, з якою я мала несолодкі стосунки. Після с мерті батька все стало ще гірше.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

У мене завжди були непрості стосунки з мамою, але я не надавала цьому особливого значення, оскільки досить довго жила окремо від неї. Закінчивши університет, я оселилася в гуртожитку, потім винайняла квартиру і в результаті вийшла заміж. На ж аль, мій шлюб не тривав довго, і я знову опинилася у квартирі моєї матері з моїм маленьким сином. У мене не було грошей, щоб переїхати, тож я залишилася з мамою, хоча наші стосунки були натягнутими.

Після того, як не стало мого батька, квартира перейшла до мами, яка не була рада нашій присутності. Вона сказала мені, що дозволить нам залишитися ненадовго, доки я не встану на ноги. Я одразу почала шукати варіанти та знаходила роботу скрізь, де могла. Моя мати відмовилася допомогти мені дбати про сина, сказавши, що виховувала мене сама і чудово справлялася.

Advertisements        

Було ясно, що вона не хоче, щоб ми були там, але я не мала інших варіантів. Я не знала, де мені залишити дитину, поки я працюватиму. Якось моя мати оголосила, що виходить заміж і що її новий чоловік переїжджає до неї . Потім вона сказала мені, що мій син надто галасливий, і що її чоловікові потрібний спокій, тому нам довелося піти. Я була вра жена і ск ривджена тим, що моя власна мати віддала перевагу новому чоловікові своєї дочки та онуку.

Я швидко зібрала речі і знайшла місце для нічлігу в старій квартирі однієї моєї хорошої подруги, хоча в ній не було ні водопроводу, ні опалення. Подруга, ясна річ, грошей з нас не брала, сказавши, що я можу залишитися до літа, а потім будинок планують продати. Після цього я перестала спілкуватися із мамою. Було ясно, що вона віддала перевагу новому чоловікові своїй сім’ї, і я не хотіла більше бути для неї тягарем. Я сподіваюся, що колись зможу накопичити достатньо грошей, щоб купити власну квартиру, а поки що шукаю відповідний варіант, куди я переїду влітку.

Advertisements