Світлана не розуміла, чому вона відчуває сильну ворожість до однієї зі студенток. Але незабаром Світлана дізналася таке, від чого щелепа відпала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Світлана Миколаївна була викладачем іноземної мови в університеті. Вона отримувала задоволення від своєї роботи та підтримувала добрі стосунkи зі своїми студентами. Однак одного разу вона раптово відчула сильну ворожість до конкретної студентки на ім’я Христина. Незважаючи на те, що Христина добре підготувалася до тесту з англійської мови, у Світлани виникло палке бажання поставити їй nогану оцінку без жодної причини.

Незважаючи на цей наплив, Світлані вдалося впоратися зі своїми почуттями та поставити Христині справедливу оцінку.ь Жінка дивувалася, чому вона відчуває таку сильну ворожість до Христини. Вона не могла знайти жодної об’єктивної причини своїм почуттям і запитувала себе, чи не були вони свого роду передчуттям майбутніх неприємностей, пов’язаних із цим конкретним студентом? Світлана не була забобонною, але коли випадково прочитала журнал про Знаки Зодіаку, то дізналася: дівчатам радили бути поряд зі своїми близькими, щоб уникнути роз лучення.

Advertisements        

Пізніше того ж дня Світлана зателефонувала своєму чоловікові Миколі, щоб повідомити, що вона відвідає свою матір і повернеться додому пізно. Однак вона раптово зрозуміла, що залишила паспорт удома, і вирішила повернутися за ним. Зайшовши додому, Світлана застала Миколу в ліжку з Христиною – і дівчина швидко вибігла з помешкання, побачивши свого педагога. Микола вибачався, але Світлана знала, що він бреше, коли стверджував, що це був перший раз, коли він обдурив її. Наступного дня Микола прийшов перепрошувати, але Світлана вже вирішила подати на роз лучення. Вона запакувала його речі в три валізи та залишила їх на сходовому майданчику, перш ніж зачинити двері та залишити Миколу стояти зовні, не знаючи, що робити далі.

Advertisements