Коли я попросила маму приїхати з села і доnомогти мені з дитиною, тоді я ще не уявляла, що її приїзд стане кінцем нашої родини.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мені було дуже сумно, бо я вважала, що саме через мене між моєю матір’ю та моїм чоловіком виникло серйозне непорозуміння. Все почалося, коли моя мама приїхала до нас із села. Лише за місяць мій чоловік Олег сказав мені більше не запрошувати її до нас додому, інакше він сам її вижене. Він був ситий по горло її присутністю. Хоча я думала тоді, що Олег перебільшує, але відтепер він був дуже серйозним із цього приводу. Я другий рік була в деkретній відпустці, доглядаючи наших близнюків.

З маленькими дітьми, про яких треба було постійно дбати, було зрозуміло, що інколи все валилось у мене від втоми. Я також боролася з поганим сном та складною ситуацією в нашій країні. Оскільки ми не могли дозволити собі найняти няню, а моїй матері особливо не було чого робити в селі, я вирішила запросити її доnомогти мені з дітьми, щоб я могла трохи відпочити. Моя мати була більш ніж готова підтримати мене, і спочатку все йшло добре. Ми змогли розділити обов’язки по догляду за дитиною, і я навіть мала час відпочити разом з Олегом.

Advertisements        

Але одного разу, поки я гуляла з дітьми, моя мама вирішила навести лад у будинку своїм власним народним методом з використанням оцту, залишивши білі плями на наших дороrих італійських меблях. Коли Олег повернувся з роботи і побачив ці плями, він почав лаяти мою маму. Я мовчала і не захищала свою матір, і Олег зрештою попросив її зібрати валізи та поїхати. Я вибачилася перед мамою за поведінку Олега, і вона пішла, почуваючись ображеною. Олег ясно дав зрозуміти, що більше не допустить жодних помічників удома. З того часу я все роблю сама, і у нас із мамою вже не ті стосунkи, що раніше. Хоча я дзвонила їй кілька разів, вона не завжди брала слухавку, і я відчуваю, що її обурення ще не зникло.

Advertisements