Чоловік не хотів, щоб Марія орала на городі батька, і поставив їй ультиматум, що якщо та піде на дачу, вони розлучаться. А на той час батько Марії не вгавав.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Марія була на сьомому небі від щастя, коли золотистої осені вийшла заміж за Ростислава. Її мрія вийти заміж за доброго і дбайливого чоловіка нарешті здійснилася. Вони переїхали до просторої трикімнатної квартири Ростислава і вирішили здавати квартиру Марії, щоб підзаробити. Вони жили щасливим життям до весни, коли батько Марії нагадав про город. Марія сказала Ростиславу, що її батько чекає на їхній приїзд у вихідні, щоб допомогти підготуватися до посівного сезону.

Ростислав завжди вважав, що дача це місце для відпочинку, а не для роботи, і не хотів туди їхати. Марія намагалася пояснити ситуацію своєму чоловікові, але не знала, як. Ростислава відправили у відрядження, а Марія мала можливість відвідати столицю, але поїздка збіглася з вихідними, коли вони мали відвідати її батька. Тоді вже Ростислав зателефонував батьку Марії, щоб повідомити, що вони не зможуть приїхати. Але старий не вгавав і всіляко стояв на своєму, наполягаючи на тому, що вони зобов’язані йому допомагати.

Advertisements        

Ростислав не розумів, чому Марія так боялася свого батька, і навіть погрожує розлучитися з нею, якщо вона поїде до батька. Марія поїхала на дачу батька, незважаючи на ультиматум чоловіка. Коли Ростислав повернувся з відрядження, він справді викинув речі Марії за двері, і вони розлучилися. Марія жалкувала, що не послухала свого чоловіка і ображалася на батька за те, що вона втратила сім’ю. Винні були обидві сторони: батькові Марії не слід було ставити свою дочку в таке становище. Однак ультиматум Ростислава та нерозуміння також сприяли розпаду шлюбу.

Advertisements