Віка радісно повідомила чоловіка про успіх на роботі. Але він не зрадів. Адже турбота про будинок та доньку лежала на його плечах

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Як все було чудово, поки Віка сиділа у деkреті. Тоді він повертався до чистої, прибраної квартири, де вже чекала смачна вечеря. І жодних тобі авралів. А зараз?! Бігом дитину відвести в садок, бігом із роботи за дитиною. Вдома сам готуй вечерю, сам забирайся в квартирі… Жодних посиденьок з друзями в барі… Постає питання, навіщо виходила заміж, якщо думаєш тільки про кар’єру? Ні. Необхідно умовити дружину залишити роботу. Його зарnлати цілком достатньо для безбідного існування їхньої родини. Віка прийшла додому, коли Віктор готував вечерю. Не роздягаючись, вона кинулася до чоловіка, щоби поділитися своїми успіхами.

– Моя робота всім сподобалася! Тепер я – керівник проекту! Вітай! Чоловік мляво цмокнув її в щоку. – Ти не радієш? – Що ти? Я на сьомому небі від щастя! Дружина робить кар’єру. А ми з дочкою їй байдужі. – Ти мені заздриш. – Чому? Тому що ти доньку не бачиш? От скажи, хіба тобі мало зароблених мною грошей? – Ти не розумієш? Я хочу займатися улюбленою справою, а не сидіти безвилазно вдома. Саме у таку ділову жінку ти заkохався! Якби я була куховаркою, ти пройшов би повз мене і не помітив би. – Але зараз у нас дитина. – Саме! В нас. А не в мене однієї! До згоди вони не дійшли. Розсва рилися. Спати лягли спиною один до одного. Лише уві сні дружина посунулася до чоловіка, і він обійняв її. Вранці Віктор хотів піти першим, але не встиг. Він тільки підвівся, а дружина вже виходила з квартири.

Advertisements        

Після роботи Віка знову затрималася. Цього разу чоловік нічого їй не сказав. Мовчки повернувся і пішов до спальні. “Необхідно якось налагодити роботу, щоб у мене залишалося більше часу на сім’ю. Більше завдань підлеглим, жодних зустрічей після роботи. Вирішено!”, думала Віка, лягаючи спати. Другого дня Віктор після роботи прийшов за дочкою в садок. – Дівчинку забрала мама, – здивувала Віктора вихователька. Вдома на нього чекали млинці та дружина на кухні. Після вечері вони разом дивились новини. Показали сюжет про Віку як молодого у спішного фахівця. – Ми знаємо, що у вас маленька дочка. Скажіть, як ви все встигаєте: і вдома, і на роботі? – У мене найкращий у світі чоловік! Потроху все налагодилося. Віка нечасто затримувалася на роботі, а якщо таке траплялося, Віктор успішно заміняв її вдома. Їхнє щасливе життя – це результат уміння чути один одного.

Advertisements