Коли циганка з немовлям у руках постукала у двері Ані та попросила про доnомогу, та не відмовила. І ось як їй віддячила незвичайна циганка.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Три роки тому Аня роз лучилася із чоловіком. Тоді їхньому синові було лише два роки. З того часу вона щосили намагалася звести кінці з кінцями. Якось біля дверей будинку Ані з’явилася циганка з немовлям у конверті на руках і зі сльо зами на очах. Циганка попросила доnомоги з одягом та їжею, і Аня запросила циганку всередину.

Незнайомка здивувалася пропозицією, сказавши, що її зазвичай проганяють. – Ти не боїшся, що я в тебе щось вкраду чи когось ображу, наприклад, порчу наведу? – спитала циганка. – Красии в мене нічого, і я не вірю у всі ці гидоти. Потім Аня запропонувала скупати немовля і переодягнути його в чистий одяг, на що циганка з радістю погодилася. Циганка запитала, чим вона може доnомогти Ані, але та лише розвела руками, не зумівши нічого вигадати.

Advertisements        

Потім циганка підійшла до ліжечка, де спав син Ані, подивилася на нього і щось прошепотіла йому на вушко так, що Аня нічого не почула. – Я налаштувала його на загальне kохання. Він завжди буде добрий до всіх, і всі завжди любитимуть його, – сказала циганка Ані. Тепер, через 28 років, коли синочку Ані вже 30 років, він і справді всіма kоханий. Хоча Аня не вірить у заклинання чи змови, вона вважає, що слова циганки змогли вплинути на добрий характер та подальшу долю її сина. – Добра справа повернулася мені стократно, – сказала Аня, дивлячись на сина.

Advertisements