Олена була у кафе в торговому центрі, як раптом її увагу привернула родина за сусіднім столиком: мама, тато та дитина. Адже батьком був її чоловік.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олена бродила торговим центром у пошуках подарунка для свого чоловіка, щоб відсвяткувати їхнє тридцятиріччя спільного життя. Її подруга, Катерина, яка була з нею, запропонувала придбати перлове намисто або сережки, оскільки було «Перлове весілля». Олені здалося кумедним уявити свого чоловіка в намисті і сережках, це викликало в неї вибух сміху. Потім Катерина запропонувала інші подарунки з перлами, такі як запонки, затискачі для краваток, брелоки, підвіски автомобільні або набори.

Олена погодилася та запропонувала їм пошукати ювелірний. Перебуваючи у торговому центрі, Олена запросила Катерину випити каву з тірамісу. Підійшов офіціант, щоб прийняти їхнє замовлення, і Олена попрямувала до стійки за морозивом. Коли відійшла, вона побачила свого чоловіка Андрія з молодою жінкою та дитиною за столиком біля вікна. Вони трималися за руки, і Андрій з любов’ю дивився в очі жінки. Олена була приголомшена і швидkо повернулася до їхнього столика.

Advertisements        

Вона пошепки розповіла Катерині про те, що бачила, і вони вирішили послати ігристе вино за столик Андрія та його супутниці. Чоловік Олени в результаті помітив їх і зблід . Через кілька хвилин подружжя зіткнулося у дверях, і жінка запитала чоловіка про цю жінку та дитину. Андрій їй намагався пояснити, що це була не його kоханка: це була сім я його племінника. Потім Андрій показав їхні фотографії: він не брехав… Олена вибачилася та відчула полегшення. Зрештою, Олена переконалася , що чоловік їй не зрад жує. Тема подарунка відпала сама собою: Олена куnила чоловікові все, що вони з подругою помітили у відділах. Вони з Катериною вийшли з торговельного центру, а Олена досі не вірила у те, що сталося.

Advertisements