Мама Олексія з першого дня не злюбила невістку Олену, адже вона була з бід ної родини. Але забула свекруха, що закон бумерангу ще ніхто не скасовував.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олексій зробив пропозицію своїй Оленці. Дівчина погодилася, і чоловік радісно повідомив про це батькам. Його мати Тамара була не в захваті від нареченої та її родини. Олексій єдиний син у сім’ї. Батько його Павло, діловий і працьовитий чоловік, іноді підробляв, одним словом, фі нансово жили нормально. Коли син повідомив матері про свою пропозицію kоханій дівчині, вона сказала: – Бідота, в посаг нічого не дадуть! Сидітимуть на наших грошах. Ти що, не міг якусь іншу вибрати? Я ж тобі казала, Хоч Оленка та красуня, але за душею немає нічого! Мати одна працює, часто слабка. От і твоя дружина потім така сама буде. Але Олексій любив дівчину.

Багато хлопців доглядали її, а вона обрала його, і він цим дуже пишався. Син зрозумів, що їм із Оленою не жити нормально у будинку батьків, тому вони зняли окремо житло на сусідній вулиці . Містечко невелике, і вони жили на іншому кінці, неподалік річки в приватному секторі. Батьки хоч жили нормально, але постійно сварилися. Павло був чоловіком поступливим, все життя під підбором своєї дружини, ніколи не суперечив їй, з усім погоджувався, щоб вона не вигадала. Олексій дивився на це і не подобалися йому такі стосунkи. Вона і сина так виховала. Але він за вдачею інший, не такий, як батько, може і заперечити їй і зробити по-своєму, має свою точку зору.

Advertisements        

Олексій працював механіком на місцевому підприємстві. Олена наро дила доньку і невдовзі ще одну. Дівчата росли красунями все в матір. Хоча й Олексій теж був симпатичний хлопець. Молоді жили, як більшість людей. Батьки Олексія особливо не доnомагали у фі нансовому плані. Олену свекруха не любила, навіть незважаючи на те, що вона була чудовою господаркою та матір’ю. Коли онуки навчалися у школі, не стало отця Олексія. Після цього мати попросила сина, щоб вони перебралися до неї до будинку, і пообіцяла, що вони житимуть мирно та дружно. Однією в такому великому будинку важко, та й чоловіча рука по господарству потрібна. Тамара щосили стримувала себе, щоб не сваритися з Оленою, але все одно іноді виплескувала свої емоції, а сусідкам скаржилася. Олексій зрозумів, що так довго не може тривати, тому він пішов зі своєю родиною. Він отримав пропозицію щодо роботи, і вони поїхали до Іспанії. Маму він ніколи не відвідував і навіть не дзвонив. Їй було все одно на свого сина та на своїх онуків.

Advertisements