Олена несподівано для себе вирішила, що хоче роз лучення, і сказала про це своїй подружці Зої. І лише одна порада Зої розплющила Олені очі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Зоя Іванівна щойно перестала збирати аґрус, коли до неї підійшла сусідка Олена, щоб спитати поради. Олена несподівано прийшла до усвідомлення того, що хоче роз лучення. Зоя здивувалася і запитала Олену, чому вона так вирішила. Олена пояснила, що свекруха постійно сkаржиться на неї, а її чоловік Микола відмовляється від просування по службі і з ним дуже важко жити. – Слухай, – сказала Зоя, – я все розумію, але раджу особливо не поспішати з роз лученням. Це справа така, дуже важлива. Ось, хочеш, я тобі розповім свою історію! Коли Зої було дев’ятнадцять, вона познайомилася з гарним і привабливим хлопцем на ім’я Гриць.

Через два роки вони одружилися, і в них наро дилася дочка Катя. Після народ ження доньки їхні стосунkи із чоловіком погіршувалися, і тут Зоя зрозуміла, що більше не хоче бути з ним. Вони постійно сварилися і не погоджувалися ні в чому, але nроблема була в тому, що Гриць, як і раніше, стверджував, що любить дружину. Зоя думала втекти від нього, але не хотіла постати перед судом сім’ї та сусідів. Якось Гриша важко захво рів. Зоя була спустошена і попросила пробачення. Вона зрозуміла, що любить його та хоче бути з ним. У міру того, як Грицьку ставало дедалі гірше, час, здавалося, зупинився, і Зоя була повністю зосереджена на тому, щоб дбати про чоловіка. Згодом Грицько одужав, і в них наро дилися син Микола та дочка Марія.

Advertisements        

Після того, як Зоя закінчила свою розповідь, Олена, здавалося, глибоко замислилась. Зоя порадила Олені добре подумати над тим, чого вона хоче, і ні в чому не поспішати. Зоя пояснила сусідці, що інколи стосунkи стають складними, але їх необхідно опрацювати. Олена подякувала Зої за таку цінну пораду, і вони попрощалися. Наступного дня Зоя побачила Олену біля свого саду з Миколою. Зоя запитала, як у неї справи, та Олена сказала, що вирішила попрацювати над своїм шлюбом та спробувати ще раз. – У мене і так, звичайно, у житті турбот чимало, але над шлюбом попрацювати варто! Не дарма ж ми стільки років під одним дахом жили! – Усміхнулася Олена. – Я пишаюся тобою, подружко, – шепнула Зоя на вухо Олені, – удачі вам у цій справі!

Advertisements