Оля, сама не знаючи чому, погодилася прийти на день народ ження Марини. Хто б знав, що саме тоді складеться її доля.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На дні народ ження університетської подруги Оля була непримітною гостею. З Мариною вони на навчанні познайомились. Марина не мала близьких подруг, тому і вирішила запросити на своє свято однокурсників. Але день народ ження був влітку, їхня більшість роз’їхалася в область по містах і селах. Чомусь тільки Оля погодилася прийти . Напевно , все через те, що вона жила по сусідству, в тому самому районі, але в іншому будинку.

Відзначали двадцятиліття у вузькому сімейному колі. «Ну, хіба це нормально? І десять років , і сімнадцять відзначаю абсолютно однаково» – відчужено подумала дівчина. А потім на свято прийшов незнайомийрі хлопець. Далі виявилося, що то двоюрідний брат Маринки. Коли Оля збиралася йти, Павло зголосився проводити додому.

Advertisements        

Всю дорогу майже Оля ніяково мовчала, а хлопець кидав на неї задумливі та зацікавлені погляди. Коли він повернувся додому, попросив у сестри номер Олі. Марина розгубилася навіть. -Тобі справді ця тихоня сподобалася? Павло загадково посміхнувся. Він не став говорити про те, що як побачив дівчину, відразу зрозумів, що вона його майбутня дружина. А ви вірите у такі призначення?

Advertisements