Відкривши відео на телефоні, яке надійшло їй від незнайомого номера, Лариса застигла і не могла поворушитися. Це ж був її чоловік Сергій, вона його точно впізнала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Лариса була на роботі, коли їй надійшло повідомлення від незнайомого номера. Їй надіслали якесь відео. Вона відчинила його, і ноги підкосилися. На відео був її чоловік із іншою жінкою. Вона не могла зрозуміти, як міг чоловік так з нею вчинити? За що він із нею так? Чого йому не вистачало? І головне, що з нею не так? Вона не знаходила жодних причин для того, щоб чоловік їй зраджував. Вранці все було добре. Вони разом поснідали, вийшли з дому, попрощалися та пішли на роботу. А зараз вона одержує таке відео. Коли ввечері Сергій уже прийшов з роботи, Лариса сиділа у сльозах. Він не розумів, що ж відбувається із дружиною. Він поки що ні про що не підозрював.

Коли дружина показала йому відео, він схрестив руки на грудях і мовчки відійшов. -Як ти мені це поясниш? – тихо промовила Лариса. -Я спробую тобі пояснити. Це була лише маленька інтрижка півроку тому. Я з цією жінкою зустрічався лише три рази. Потім вона почала мене шан тажувати цим відео, щоб я віддавав їй гроші. Спочатку я заплатив, щоб вона зникла з мого життя, але вона знову з’явилася і захотіла грошей. Я відмовив. Ось вона й вирішила мені помститися за це. Ти пробач мені за все це. Я був не правий. Я сам пробачити себе не можу, що зв’язався з цією жінкою, і тебе зрозумію, якщо не пробачиш. Але я дійсно люблю тільки тебе і ніхто мені більше не потрібен.

Advertisements        

Без тебе я не зможу жити. Я вже це зрозумів. А вона не мала для мене жодного значення. -Але ти мене зрадив, а я цього вибачити не зможу. Вона зібрала речі чоловіка та вигнала його. Це відео понизило їй самооцінку. Вона намагалася зрозуміти, чому чоловік їй зрадив? Що в ній не так? Чим ця жінка краща? Але відповіді не знаходила. Зовні вона була дуже привабливою, симпатичною, з гарною фігурою та спокійним характером. Може йому сkандалів не вистачало у житті? Вже за два місяці, коли чоловік прийшов з черговим букетом і довго вибачався, Лариса зважилася прийняти його. Минуло вже шість років, але він більше ніколи не давав їй підстав для ревнощів. Хоча вона його вибачила, але пам’ятає про виnадок щодня. Іноді по її погляду чоловік розуміє, що вона про це думає. А прощаючи, чи треба нагадувати щоразу про прови ну? І чи є це прощенням?

Advertisements