Я була заручена, коли мене почав доглядав Діма. Я вирішила повернути обручку і зустрічатися з Дімою. Але те, що зробив він, змусило мене жалкувати про свій вчинок.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вперше Дмитро побачив Наталю на студентській вечірці. У нього навіть ріт розкрився від подиву. Він штовхнув свого товариша в бік: -Гей, хто ця дівчина? -Це ж дівчина нашого заучки! Діму з четвертого курсу знаєш? Он той очкарик! Вона нещодавно до нашого університету перевелася. Вони заручені, незабаром весілля.

Дімі стало приkро, що він весь такий підтягнутий і гарний, а поряд з ним таких дівчат не було ніколи. -Вона буде моєю – самовдоволено сказав Діма, чим заслужив здивований погляд товариша. Після цього дня він став стабільно переслідувати Наталю, обсипаючи її квітами та компліментами. Якщо спочатку дівчина його відшивала, то потім придивилася.

Advertisements        

Зрештою, Діма був найвиднішим хлопцем в університеті! Він часто проводжав її додому та на роботу, вони почали багато спілкуватися. Дівчина сама не помітила, як заkохалася у Діму. Вона вирішила скасувати заручини. Її хлопець був дуже засмучений і розчарований. Вона стала зустрічатися з Дімою, після 2 років дуже мріяла про пропозицію руки та серця, але хлопець із цим не поспішав. У результаті після трьох років проміняв її на молодшу дівчину. Тоді Ната дуже пошkодувала про свій вибір.

Advertisements