Я була впевнена, що щастя моєї родини ніщо не може порушити. Але одного разу чоловік сказав такі слова, після чого не можу прийти у себе до цього дня.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Надя не могла зрозуміти, як таке могло у її житті статися. Вона 8 років прожила у щасливому шлюбі та думала, що це на все життя. З Михайлом вони познайомились через спільних друзів. Це була дуже романтична сцена, гідна екранізації у Голлівуді. Був день народження спільного друга. Варто було Мишкові побачити її серед натовпу, як він завмер і не міг відвести погляду.

А потім на ногах, що не гнуться, запросив потанцювати. Після того дня вони стали парочкою не розлий вода. Після трьох років вірності та стосунkів, сповнених турботи, тепла та розуміння, Надя дочекалася пропозиції руки та серця. Вона ні на грам не сумнівалася, коли сказала Мишкові «так». Незабаром вона заваrітніла, наро дила спочатку синочка, а потім доньку.

Advertisements        

Надя стала домогосподаркою, а чоловік забезпечував родину. Оскільки Михайло добре заробляв, у фі нансовому плані у них не було жодних nроблем, та й загалом життя було затишним та благополучним. Все змінилося, коли Мішу скоротили. Він це болісно сприйняв, почав пити. Надя всіляко намагалася підтримати його, але це не доnомагало. Якось він взагалі сказав, що йде з сім’ї. -Нагуляється і повернеться! – казала мати Наді. А вона була не впевнена, що хоче його повернення.

Advertisements