Коли малознайома дівчина запросила його в гості, найменше в житті він чекав саме такого!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Іван повернувся після роботи та зробив собі бутерброди. Плюхнувшись у крісло, він почав їх жувати за обидві щоки. Раптом подзвонив телефон, то була Ольга. -Привіт, що робиш завтра увечері? -Нічого, а що? -Я тебе запрошую в гості, тобі потрібно виглядати презентабельно! Це сюрприз. -Ну добре… -Тоді не запізнюйся, рівно о 4 вечора, адресу скину! Іван замислився.

І з чого вона вирішила, що він може виглядати презентабельним? Вони були нещодавно знайомі, познайомилися в інтернеті і бачилися всього один раз, та й зустріч пройшла дуже див но. Ольга поводилася якось дуже ніяково і швидkо втекла. Іван не знав, що чекати від наступної зустрічі. Проте була субота, справ інших не було, він рівно в намічений час був за адресою. І тут йому відчинив двері незнайомий чоловік.

Advertisements        

-От і наречений завітав! – привітав він. Іван відверто розгубився. А вдома був накритий стіл, до нього підійшла усміхнена Оля. -Ваня, це мої мама та тато, Лариса Ігорівна та Михайло Петрович! Чоловік простягнув йому руку, а жінка посміхнулася. У наступні півгодини його посадили за стіл. Оля поводилася так, ніби вони мільйон років знайомі і скоро планують одружитися. У результаті Ваня вийшов поkурити і просто втік із цієї психліkарні.

Advertisements