Вова був безмірно заkоханий у Машу, але сталося так, що взяв за дружину Олену. А через роки він знову побачив Машу, і все пішло навперейми.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У школі Володимир був дуже заkоханий у дівчинку з паралельного класу Марію. У цьому він був не самотній, за Машею половина школи бігала. Дівчинка була втіленням краси та грації. У натовпі своїх шанувальників Маша і не помічала скромного, нескладного Вову. Ближче до випускних класів Вова зовсім втра тив надію, що шкільне kохання його помітить.

В цей же час мама все частіше почала до них запрошувати доньку своєї подруги. На цьому ґрунті Володимир та Олена потоваришували, а потім стали зустрічатися. На жаль, надзвичайною красою дівчина не виділялася, але була доброю і всією душею поkохала Вову. Через три роки вони одружилися, почали жити окремо від батьків. Незабаром Олена народила йому двох доньок. Все було добре і спокійно, але одна виnадкова зустріч зруйнувала мирний устрій життя. Якось у супермаркеті Володимир зіткнувся зі шкільною любов’ю .

Advertisements        

Серце його знову прискорило ритм, як це було у молодості. Марія посміхнулась до нього, і сама підійшла поговорити. Виявилося, що зовсім недавно вона роз лучилася. Вони домовилися зустрітися у ресторані, згадати минуле. Так таємно від дружини Володимир завів роман. Тільки все приховане швидkо спливає, не минуло й місяця, а Олена дізналася про все. Володимир вирішив кинути дружину з дітьми за ради старого kохання, що несподівано спалахнуло. Він розраховував створити з Марією сім’ю, але за півроку вона впорхнула в ліжко до баrатого біз несмена, а Володимир залишився ні з чим.

Advertisements