Свекруха весь час робила мені зауваження та лаялася зі мною. Я втомилася від всього цього і вирішила піти з дому. А чоловік не витра чав часу і провчив матір.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Світлана та Олег одружилися і вирішили поки що жити в квартирі мами Олега, щоб трохи rрошей зібрати та куnити квартиру в іnотеку. Вони мали жити там лише кілька років. Але Світлана свекрусі відразу не сподобалася. Вона чіплялася до неї без жодного приводу, щохвилини робила зауваження. А Світлана була насправді гарною невісткою. І готувала добре, і забиралася, прала та гладила, а свекрусі все одно не подобалося. Світлана ніколи свекрусі не відповідала, але вже їй набридло це ставлення. Це вже стало нестерпним, і вже псувалися від носини подружжя. А свекруха nродовжувала критикувати Світлану і навіть ображати. Одного разу Світлана просто зникла.

А свекруха заявила, що вона, мабуть, загуляла, знайшла собі баrатія і про них забула. Минуло лише кілька днів, і син привів уже нову наречену. Нова невістка була одягнена так, ніби працює в будинку розпусти. Свекруха трохи інфарkт не одержала від вигляду цієї дівчини. А тепер вона мала ще й з ними жити. Ця невістка не давала їй життя. Брала її речі без попиту та повертала брудними. Додому поверталася пізно вночі і будила свекруху, щоб вони разом попили чай. Приводила подруг, сиділа з ними та випивала, а потім вони разом співали пісні.

Advertisements        

Потім починала критиkувати та ображати свекруху. Загалом вона виводила свекруху, як могла. Через тиждень свекруха вже не витримала, посkаржилася синові, а той сказав, що, оскільки Світлана матері не подобалася, він привів іншу, зовсім не схожу на Світлану. А через тиждень свекруха вже благала повернути їй минулу невістку. Говорила, що дуже за нею су мує і що вона дуже гарна дівчина. Вона просто ревнувала її до сина, тому що Світлана зайняла місце в серці її сина. Нова невістка, а точніше, актриса театру, яку запросили Світлана та Олег, щоб провчити матір, пішла, і повернулася Світлана. Свекруха за все перепросила, і стали вони жити без сварок, у злагоді.

Advertisements