Ігор мав усе у житті; люблячу та розумну дружину, прекрасних дітей та життя з достатком. Але раптом він зустрів молоду красуню Алісу.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ігор був великим біз несменом. Він мав найбільшу будівельну компанію в місті, але багато в чому йому доnомагала його дружина Надя. Вона була грамотним економістом. 12 років вони разом розвивали свою компанію. Нині мешкають у великій чотирикімнатній квартирі у центрі міста, діти навчаються в університеті. Ще вони мають великий заміський котедж із сауною. Все було добре у житті біз несменів, поки Ігор випадково не зустрів молоду дівчину. Він поїхав у ресторан на обід, там мала пройти зустріч, але вона скасувалась. Ігор залишився у ресторані, тоді й помітив Алісу . Вона була на 15 років молодша за Ігоря, молода красуня. Аліса розуміла, що Ігор багатий, тому всіляко намагалася привернути до себе увагу. У результаті вранці Ігор прокинувся разом із нею. Але він не думав, що з Алісою він матиме щось серйозне.

Все ж таки це так, дрібниці. Але виявилося інакше. Ігор з дня на день думав про неї, су мував, хотів побачити. Так вони почали зустрічатися. Багато знайомих повідомляли Наді, що чоловік зраджує. Але до останнього вона відмовлялася вірити. Минуло півроку, терпінню Наді настав кінець. Вона попросила детектива вистежити, де її чоловік зустрічається із малоліткою. Надя попрямувала до ресторану і сама побачила, як її чоловік заkоханими очима дивиться на Алісу, тримає її руку. На столі величезний букет квітів, хоч їй він квіти практично не дарував. Надя підійшла до заkоханої пари, сіла поряд і спокійно сказала: – Тут я влаштовувати сkандали не буду, та й малолітка того не варта.

Advertisements        

Завтра буде поділ майна, тож підготуй документи. Надя гордо вийшла з ресторану, вона трималася з останніх сил. Вдома вона дала волю сльозам. А вранці сама поділила бізнес, на свою частку відкрила нове агентство. Спочатку Ігор думав, що роз лучення ніяк не вплине на його справу, але потім до нього дійшло, що дружина була опорою. Вона завжди знала, як обійти конкурентів, з ким укладати угоди. Без неї в Ігоря почали з’являтися величезні nроблеми. До того ж його дратувало те, яка Аліса дурна. З нею нема про що поговорити. Працювати вона не любить і нічого не хоче. Думає тільки про відпочинок та нові речі. Незабаром Аліса так роздратувала Ігоря, що він сам її покинув. Тоді він став неймовірно су мувати за дружиною. Адже скільки жінок він не зустрічав, а таку як Надя знайти складно, щоби була і розумна, і красуня. Ігор вирішив повернутися до дружини, він був налаштований упевнено, треба перепробувати всі методи, щоби повернути кохану.

Advertisements