Нова невістка дзвонить і розповідає, які плани задумує свекруха, щоб роз лучити мене з чоловіком. А нещодавно дізналася, що свекруха говорить про мене брудні речі

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я зв’язала себе узами шлюбу, з батьками чоловіка у мене склалися досить нормальні стосунkи. Ми не дружили, але зате ніколи не лаялися. Але все змінилося за мить, коли брат чоловіка знайшов собі невістку – з rлухого села. Спочатку ця дівчина здавалася нам доброю та скромною, але згодом вона почала розкриватися перед нами з нового боку.

Звичайно ж, у мене не було жодного упередження щодо того, що люди із села якісь інші. Але тільки ось типова поведінка у багатьох сільських жителів – посміхатися в обличчя, а за спиною говорити всякі гидоти – у неї це було. Ми не одразу зрозуміли, що задумала ця дівчина. Тільки ось згодом я стала помічати, що наші зі свекрухою стосунkи почали псуватися. Зрештою ми взагалі перестали спілкуватися. Нова невістка постійно дзвонила мені і розповідала, які плани замишляє свекруха, щоб роз лучити мене з чоловіком.

Advertisements        

А свекрусі вона говорила, що я витягаю з чоловіка останні гроші, і не дозволяю йому спілкуватися з матір’ю. Незабаром до її плану підключився сам брат чоловіка, який приїжджав до нас у гості, розповідав nоганє про батьків, а коли повертався, то поливав брудом вже нас. Якось мій чоловік не витримав, привіз свою маму до нас у гості, посадив один перед одного і змусив усе з’ясувати. Саме того вечора ми усвідомили, що вся ця напруга – справа рук двох людей. Виявилося, що справа була у квартирі, яку нова невістка з чоловіком хотіла привласнити собі, і таким чином хотіла віддалити нас від спадщини. Досі дивуюся, на що готові піти люди, аби захопити більше майна.

Advertisements