Я орала на заробітках, а весь дохід відправляла чоловікові, будучи впевненою, що він їх збирає. А коли я повернулася на батьківщину, на мене чекав ”сюрприз”

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Чотири роки тому я вирішила поїхати на заробітки до Італії. Син у нас вже був самостійним, жив у столиці, має своє життя. Раніше я працювала вихователькою у дитячому садку, потім сестра мене вмовила попрацювати в Італії. -Ти за пару років собі на щось нагромадити зможеш, зможеш куnити другу квартиру та здавати її в оренду.

Не доведеться працювати на роботі із мінімальною зарnлатою. Я подумала і розсудила, що це добрий хід. Я старанно працювала на чужині, щоб нагромадити якнайбільше. На себе я практично не витрачалася ці роки та жила дуже скромно. Усі гроші я надсилала чоловікові, впевнена, що він їх збирає.

Advertisements        

І ось нещодавно, вирішивши, що поточної су ми достатньо для здійснення планів, я вирішила повернутись на батьківщину. На мене тут чекав дуже неприємний сюрприз. Чоловік, навіть не порадившись зі мною, віддав усі гроші своїй сестрі. -Світлана, я по-іншому вчинити не міг, у неї зараз чорна смуга! Коли гроші вона поверне невідомо. Незрозуміло взагалі поверне вона чи ні. А ще мій чоловік сказав, що, якщо я часто підніматиму цю тему, він роз лучиться і піде жити до сестри, а я залишуся сама на старості років. Я в розпачі, слів немає, щоб передати, наскільки мені приkро.

Advertisements