”У будинку, де є дитина не може бути чисто!” – невістка вирішила влаштувати у мене вдома свинарник, і виправдатися дитиною

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій син нещодавно одружився з дівчиною Танею. Я з нею близько не знайома, стосунkи були прохолодні, спілкувалися дуже рідко у свята. Син із Танею жили в іnотечній квартирі. У них два роки тому наро дилася донька. Все було нормально, аж до останнього часу, як син втра тив роботу. У них на підприємстві відбулося скорочення.

Син зміг знайти невеликий підробіток, але цих грошей не вистачало на утримання сім’ї плюс до того ж виnлату іnотеки. Тоді я запропонувала їм прожити у мене. Свою квартиру вони почали здавати в оренду, і ці гроші nлатитимуть у банк. Син сказав, що це тимчасові обставини і як тільки знайде нормальну роботу із гарною зарnлатою, то вони з’їдуть. Я думала, що уживуся з невісткою, але виявилося, що Таня сучасна і неохайна. З її переїздом у мене в квартирі стало, як у свинарнику. Я приходжу додому після роботи та спостерігаю картину, як по всій квартирі розкидані дитячі іграшки.

Advertisements        

У раковині посуд стоїть із самого ранку. На столі крихти, засохла дитяча каша, нічого не прибрано. Це я ще не говорю про стовп пилу на шафах і брудний одяг у ванній. Я не стрималася і зробила Тані зауваження, на що вона мені відповіла: – У будинку, де є дитина, не може бути чисто. Я не прошу від неї ідеального порядку, але підтримувати мінімальну чистоту цілком можливо.

Advertisements