Коли ми з Тарасом одружилися, то він уже мав сина від першого шлюбу. Невдовзі для мене стало див ним те, що Тарас зовсім не цікавився своїм сином і не хотів його відвідувати.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Десять років тому я вийшла заміж за Тараса, розлученого чоловіка я з однорічним від попереднього шлюбу. Він був чудовим чоловіком і батьком нашої спільної дитини, завжди забезпечував нас і підтримував гармонію в наших стосунках. Однак його незацікавленість у своєму первістку завжди була для мене хворим місцем.

 

Advertisements        

У перші роки я заохочувала Тараса відвідувати старшого сина, навіть купувала йому подарунки та фрукти. Зрозуміло, що Тарас їздить не з особистого бажання, а з зобов’язань переді мною. Він виконував свої фінансові обов’язки щодо дитини, але не виявляв щирого інтересу до його життя. Якщо я не підказувала, він навіть не дзвонив до сина. Минув рік відколи Тарас востаннє відвідував свого сина, який після розлучення жодного разу не був у нашому домі і не бачив свого батька. Я намагалася організувати візити, але колишня дружина мого чоловіка завжди знаходила відмовки. Після сварки три роки тому вони з Тарасом припинили будь-яке спілкування.

 

Свекруха якось поділилася зі мною, що через відсутність батька хлопчик сильно прив’язався до дядька. Будучи сама матір’ю, я розумію важливість ролі батька в житті дитини, і мені боляче бачити, що першого сина Тараса позбавлено цього. Хлопчик також є зведеним братом мого сина, що робить ситуацію ще більш пікантною. Я вже не знаю, як змусити Тараса любити свого старшого сина, як він любить нашу дитину. Для нашого сина Тарас – ідеальний батько, шкода, що він не відчуває такої самої прихильності до свого первістка.

Advertisements