Коли я дізналася, що майбутній чоловік сам nлатить за своє навчання, то дуже здивувалася. Коли познайомилася з його матір’ю, все стало зрозуміло.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нормальних сім’ях свекруха завжди встає на бік свого сина, захищає його у будь-якій ситуації. Іноді буває так, що свекрухи дуже люблять своїх невісток, вважають їх своїми доньками. А ми маємо дуже нестандартну ситуацію. Свекруха не любить свого сина, зі мною вона спілкуватися тим більше не хоче, зате любить проводити час із нашою дитиною. Я почну спочатку.

Мого чоловіка виховувала бабуся. Свекруха наро дила його незрозуміло від кого, але не хотіла займатися дитиною, тож спихнула її на свою матір. Сама свекруха все життя займалася тим, що намагалася налагодити особисте життя. Водила додому якихось мужиків, будувала швидкоплинні романи. Коли мій чоловік виріс, то вона неодноразово його підставляла, після чого він взагалі перестав спілкуватися з матір’ю. Я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком ще коли він навчався в університеті.

Advertisements        

Я пам’ятаю, що після уроків він утік на роботу, бо сам оплачував собі навчання. Я ще дивувалась, чому йому батьки не допомагають. З однієї просто причини – матері чоловіка було просто начхати, що відбувається з її сином. У неї в житті була мета лише одна – знайти собі гарного мужика. Що їй так і досі не вдається зробити. Я пам’ятаю, як чоловік відкладав собі гроші на навчання. А потім його мати просто взяла всі заощадження і незрозуміло, на що їх витра тила. Чоловік не зміг заnлатити за навчання, взяв академічну відпустку. І після цього його відправили до ар мії. А його мати так борr і не повернула. Як потім виявилося, вона куnила квитки на море собі та свого кавалеру та поїхала відпочивати. У той час як її син зривав собі нерви через навчання та ар мію.

Advertisements