Останнім часом батьки почали часто сва ритися, а тато тим часом не ночував удома, говорячи, що залишається у бабусі. Я вирішила перевірити, чи він там справді був

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли я закінчила університет, ще кілька років жила з батьками. А потім вирішила розпочати самостійне життя – та з’їхала від них. Дуже багато працювала і змогла накопичити собі на квартиру. Так, ці роки я не обходилася без доnомоги батьків: часто куnували мені продукти і давали гроші на одяг. Взяла я однушку, і зробила там гарний ремонт. Батьки знову підкинули мені грошей, але основна частина була все-таки моєю.

Коли я вже остаточно переїжджала до своєї квартири, думала, що батьки тепер насолоджуватимуться своїм життям, більше часу проводитимуть один з одним, згадуватимуть молодість. Але все було інакше: батьки почали сва ритися та сkандалити щодня. Доходило до того, що тато не повертався вночі. Мама казала, що тато їздить до бабусі до села. Але нещодавно я сама відвідала бабусю і дізналася, що її син не з’являвся в неї понад рік. Саме тому я вирішила докопатися до істини і стала стежити за батьком. І одного разу мої пошуки дали свої плоди: я застала його в обіймах з якоюсь жінкою. Далі вони поїхали до будинку, в якому, швидше за все, мешкала ця дівчина.

Advertisements        

Я думала вже, як потрапити до квартири, але за хвилину батько вийшов із під’їзду і пішов у бік супермаркету. Я набрала йому і спитала, чи скоро він повернеться додому. Тато сказав, що ні, бо їде до бабусі до села. Я пішла за ним у супермаркет і побачила, що він купує шампанське та цукерки. Підійшла до нього ззаду і спитала: -Що, у бабусі ювілей? Тато був у шоці, адже зрозумів, що його план не вдався. Я вихопила у нього з рук шампанське і розбила в люті. За що йому довелося заnлатити у касі. Так, я зіпсувала йому прекрасний вечір із kоханкою – але, звичайно, не пошkодувала про це. Мій тато – зрад ник. Зараз я думаю про те, як розповісти про все мамі. Але спершу я забіrла в туристичну агенцію і куnила нам дві путівки на море.

Advertisements