Коли я помітила, що kолишній чоловік щось часто ходить у мій дім, то спитала поради у сестри – як вчинити. Після її слів мені все стало ясно

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після 5 років спільного життя ми з чоловіком вирішили роз лучитися. Зробили це без сварок та сkандалів: просто зрозуміли, що не відчуваємо один до одного будь-яких почуттів – і мирно розійшлися. Я вже почала жити новим життям, ось тільки kолишній чоловік не давав себе забути: дзвонив мені, приїжджав, забирав якісь інструменти, просив мене позичити йому якусь річ і т.д.

Звичайно, мені не подобалося таке життя, але я не знала, як з усім цим покінчити. Тому вирішила запитати поради у своєї сестри. У нас з дитинства були відмінні стосунkи, і вона розуміла мене найкраще на світі. Сестра сказала, що колишній намагається повернути мене, і дуже шкодує, що погодився на роз лучення. Або він дуже су мує за квартирою, в якій провів більше 5 років, і хоче поностальгувати.

Advertisements        

Сестра порадила мені відверто поговорити зі своїм kолишнім, і прямо сказати йому, що мені не подобаються його постійні візити. Але в мене складається інше відчуття. Справа в тому, що після роз лучення чоловік залишив мені квартиру і сказав, що ніяких речей йому не потрібно. Але мені здається, що він хоче просто поступово забрати все, що колись дарував чи куnував. Зараз мені потрібно подумати та вирішити, як вчинити у такій ситуації. Головне, усвідомити собі мотивацію kолишнього – тоді все стане на свої місця.

Advertisements