Сергій покликав мене на побачення. Після вечора ми зайшли до мене додому. А він на вечерю взяв крихітну піцу.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мені 33 роки. Вважають себе самостійною, ввічливою та відповідальною людиною. Звичайно, не складно здогадатися, що і до вибору другої половинки я підходжу відповідно: у такому віці вже не до спроб. Зараз, коли я ходжу на побачення, вже поводжуся максимально чесно, говорю все в лоб – відверто. Із Сергієм я познайомилася в Інтернеті.

Домовилися про зустріч, вирішили сходити до театру. Після вистави я запросила його додому, щоб не витра чатися на дороrий ресторан. Вирішено було так: вечерю ділимо на двох, тобто, половину столу накриваю я, а половину – Сергій. Сергій пішов магазинами, і повернувся з маленькою коробочкою. Коли я її відкрила, там лежала дуже маленька піца. -А чому піца така крихітна? – прямо запитала я. -Я думав, що ти готуватимеш, і приніс щось символічне. Я їм мало, а ти дівчина – після 6 тобі не можна. Якраз вистачило б… Але ж ми не домовлялися про таке. Хитрий мужик подумав, що я все приготую, і вирішив не витра чатися?

Advertisements        

Як би там не було, ми сіли вечеряти. Сергій розповідав про свої таланти та досягнення, але я вже все пропускала повз вуха: з таким жмотом мені точно було не по дорозі. Після цього вечора Сергій дзвонив мені кілька разів, та я не відповідала. А у результаті просто заблокувала його номер. За кілька днів я познайомилася з Ігорем. Ми гуляли парком, все було дуже красиво, але коли nохололо, я запропонувала йому зайти в якесь закрите кафе. Ігор погодився, ми зайшли в кафешку, але тільки-но він відкрив меню – у нього аж очі на лоба полізли. У результаті він замовив дві філіжанки кави і один шматочок пирога – на двох! Невже зараз усі чоловіки такі, і мені слід занизити планку?

Advertisements