Мама попереджала мене, що не треба зв’язуватися з чоловіком, який має дитину від першого шлюбу. Лише тепер я зрозуміла її слова

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На третьому курсі нашу групу відправили на практику в одну фірму, щоб зрозуміти, як пови нен працювати бухгалтер. Чи знала, що ця практика буде для мене доленосною? Навіть не підозрювала. За мною став доглядати один співробітник, Іван був старший за мене на сім років. Ми продовжили спілкуватися з ним і після закінчення періоду практики. Він явно виявляв до мене інтерес як до дівчини. Ми сходили на кілька побачень. Мені подобалося його дбайливе ставлення до мене.

У процесі спілкування стало відомо, що він був одружений кілька років тому, і він має дитину від першого шлюбу. Мене це зовсім не налякало. Я думала, що минулі стосунkи ніяк не можуть вплинути на наші. Але моя мама, коли дізналася, що ми зустрічаємося, почала мене повчати, що це не найкращий вибір. -Олено, якщо в нього є дитина від іншої жінки, він до неї назавжди тепер прив’язаний, – говорила вона. Я думала інакше. Іван прив’язаний до свого сина, а не kолишньої дружини.

Advertisements        

Я знала, що він кілька разів на тиждень відвідував хлопчика та приносив йому іграшки. Мені це здавалося навіть хорошим фактом, адже якщо він хороший батько для однієї дитини, то буде добрим і для наших дітей. Ми з Ванею одружилися. Через два місяці після реєстрації шлюбу я заваrітніла. У процесі сімейного життя з’ясувалося, що мама мала рацію, його перший шлюб заважає нашому. Особливо це стало помітно, коли у нас з’явилося маля. Ваня начебто розривається між двома окремими сім’ями. У разі чого його kолишня завжди дзвонить йому. Він ходить на батьківські збори Миші і водить його ліkарями. Мені це вже набридло.

Advertisements