Іра вирішила поїхати на заробітки до столиці. У неї не було освіти, але їй доnомогли шкільні друзі. Але була одна велика nроблема: куди подіти двох дітей.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій єдиний син Сашко взяв собі за дружину дівчину «з посагом»: Ірина була вже одружена колись, і від першого шлюбу у неї була донька. Як не див но, але Сашко шалено поkохав дівчинку. На жаль, їхній шлюб тривав лише 3 роки, але вона встигла подарувати життя своєму спільному з ним синові. Роз лучилися молоді з тієї причини, що Ірина мала дуже непростий характер. Вона намагалася всіляко контролювати мого сина. Він, звичайно, протестував проти цього, але Іра нізащо його не ставила.

Після роз лучення мій син поїхав до свого друга за кордон: той покликав його на заробітки. Я у всьому звинувачувала свою невістку, говорила, мовляв, якби не її характер, у них могла бути прекрасна сім’я. Незабаром Іра теж вирішила поїхати на заробітки, але до столиці. У неї не було освіти, але їй доnомогли шкільни друзі. І зараз у неї виникла nроблема: вона не знає, куди подіти двох дітей. Її мама жила в селі, тож цей варіант вона одразу виключила. А до мене вона звернулася зі словами:

Advertisements        

“Алі ментів не вистачає, тому я змушена працювати”. Я, звичайно, не проти . Але я маю одну умову: взяти я можу тільки одну дитину, природно, свого онука. А навіщо мені дівчинка, до якої я не маю жодного стосунkу? -Так я вам перераховуватиму всі алі менти, які відправляє ваш син. -Тобто. для тебе – це мізерна сума, а я маю на них дітей утримувати? А дочці твоєї цього року до школи треба йти. Ти уявляєш, які це витра ти? У результаті ми домовилися на тому, що я сидітиму ще й з її донькою, але вона, крім алі ментів мого сина, висилатиме мені ще по дві тисячі щомісяця. Їй цей варіант був не до вподоби, але я не збиралася витра чати свої гроші на чужу дитину.

Advertisements