Мама поїхала на заробітки і забула про нас цілих 16 років, але коли бабуся залишила нам із сестрою свою квартиру, то мама одразу прибіrла

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

16 років тому моя мама залишила нас із сестрою з бабусею та поїхала до Італії «на заробітки» після роз лучення з татом. Спочатку ми чекали на неї, але потім зрозуміли, що цього робити не варто, адже залишивши нас, мама геть-чисто забула про наше існування. У це складно повірити, але за 16 років мама жодного євро нам не відправила… вона жила для себе, на втіху і ніколи не згадувала про нас. Нам пощастило з бабусею. Вона була нашим найкращим другом, підтримкою, вірним порадником та єдиним родичем.

 

Advertisements        

Коли мама повернулася, мені вже було 31, а сестрі – 29. Нашої бабусі тоді рік як не було. Вона залишила свою трикімнатну квартиру нам із сестрою, а так як ми обидві були незаміжні, вирішили nродати квартиру і куnити собі дві однокімнатні, щоб у кожної був свій куточок. На нашому шляху стала мама. Виявилося, весь цей час мама жила в Італії з якимсь чоловіком похилого віку, сподіваючись, що він залишить їй все своє майно, на маму чекало розчарування.

 

Виявилося, що вже за життя чоловік переписав усе на своїх родичів, а мама залишилася ні з чим. Вона ж з таким апетитом ні коnійки не відклала… думала, їй все просто за гарні очі дістанеться… Мама заявила, що квартира бабусі належить їй, і вона судитиметься за неї. Звичайно, вона б нічого не виграла, але це забрало б у нас багато сил і часу. Потім мама дала свою згоду на nродаж будинку, але за умови, що спочатку ми купимо їй однукімнатну. Мама повернулася з Італії без нічого. Їй серйозно нема де жити. Ми ж не можемо виставити рідну матір за двері? Але й так не підуть справи. Вона вимагає те, що їй не належить.

Advertisements