Ми з Катею були просто ідеальною парою, але в одну мить все перевернулося з ніг на голову. І я вирішив дізнатися про причину.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя дружина останнім часом різко змінилася, і ці зміни мене дуже лякають, адже жодних передумов навіть не було. Ми з Катею створили модель бездоганної сім’ї. Ми завжди довіряли один одному, підтримували потрібним словом у потрібний момент. Ми були найміцнішою парою з усіх наших друзів, але нещодавно наш союз серйозно похитнувся, а причину на те я досі знайти не можу. Катя ніколи ревнивою не була.

Навіть у молодості, коли ми спілкувалися з різними людьми, і я спілкувався з дівчатами в тому числі, Катя мені завжди довіряла і ніколи і слова про це не говорила. Нещодавно я як завжди їхав забрати дружину після роботи. Дорогою зустрів вчительку наших дітей, Олену Василівну. Я запропонував її підвезти, адже вона жила з нами по сусідству, і вона з радістю погодилася. Потім ми заїхали за Катею.

Advertisements        

Вона сіла, нічого не віщувало біди, ми втрьох мило розмовляли на всякі побутові теми, але коли Олена Василівна вийшла з машини, Катя накинулася на мене з питаннями, чому вчителька наших дітей сиділа на передньому сидінні і чому я її взагалі забрав з нами. Пояснити щось дружині не було сенсу. Вона була страաенно заведена. Потім під приціл дружини потрапили й мої колеги жіночої статі, які мені іноді писали всяке з приводу спільного проекту, і це дратувало дружину, адже писали вони мені, коли моя зміна закінчувалася. Якось усе дійшло до того, що Катя зателефонувала одній моїй колезі і зажадала більше мені не писати і не дзвонити. Я не знаю, яка муха вкусила мою дружину, але я дуже хотів би повернути її назад.

Advertisements