Свекруха підійшла подивитися на новонароджену онучку в моїх руках. Але коли вона сподобалася, то округлила очі й ахнула

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Багато людей залежні від свого минулого, що неправильно, адже якщо жити в минулому, розвиватись ти не будеш, і залишишся тією ж людиною, ким був якийсь час тому, якщо, звичайно, не станеш найгіршою версією самого себе. Завжди треба мати надію на краще майбутнє, адже що було, те минуло, незабаром про все забудуть, але один випадок, який зі мною стався в nологовому будинку, я не забуду ніколи в житті. Цей день добре потріпав мені нерви, перевірив на міцність наш із чоловіком шлюб і зіпсував мої стосунkи зі свекрухою.

Адже нічого не віщувало бі ди, навіть навпаки, я була впевнена, що цей день стане кращим в моєму житті, і причина так думати в мене була, адже саме в цей день я мала відчувати радість становлення матір’ю. Мою радість зіпсувати вирішила свекруха. Дитина наро дилася абсолютно здо рова, з усіма кінцівками, і все йшло просто чудово. Я милувалася малюком у руках, а чоловік дивився збоку і ледве стримував сльози. Тут до мене підійшла свекруха, щоби побачити дитину.

Advertisements        

Вона подивилася на обличчя, і ахнула, чи бачите, мала ні краплі на батька на схожа, і їй начхати, що дочка моя була схожа на мене. Вона вирішила, що ця дитина не від її сина, почала кричати на мене, обзивати, говорити чоловікові, що я йому зраджую, і вся ця сцена відбувалася перед лікарями, які з округленими очима дивилися на все це. Потім все зважилося, звичайно, але мені було так приkро, я була така зла, що навіть від спогадів хочеться піти і сказати пару слів цієї жінки.

Advertisements