Свекруха налаштовує сина на те, що треба nродати мою квартиру, а не збирати на іпотеку. Її застереження просто вражає мене.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя свекруха, з першого дня мого сімейного життя, намагалася засунути носа в наші з чоловіком справи. Але мені вдалося вкоротити її характер і поставити свекруху на місце. Зі своїми “мудрими” порадами до мене вона не лізла. Але це не означає, що вона перестала “полоскати мізки” своєму синові. Тема, на якій вона зосередилася – це моя квартира.

Ще студенткою, я отримала в подарунок від батьків однокімнатну квартиру. Одружившись, ми з Ігорем стали в ній жити. Зрозуміло, що з народ женням дітей нам ця квартира буде замала.

Advertisements        

Тому ми з чоловіком вирішили збирати на іпотеку, придбати трикімнатну, самим переїхати туди жити, а в мою однокімнатну пустити мешканців.Оренда квартири доnоможе нам пом’якшити тягар виплат по іnотеці, особливо в періоди, коли я буду у декретній відпустці. Але наш план не влаштував свекруху.

– Навіщо вам морочитися з накопиченням? – сказала якось мені свекруха. – Адже можна швиденько nродати цю однокімнатну, і одразу взяти трикімнатну квартиру.

– Інші якось копять, і ми накопичимо, – відповіла я їй.

– Скажи прямо – “Не хочу втрачати квартиру”! Але ж треба думати про сім’ю! – наполягала свекруха.

– Саме тому, що я думаю про сім’ю, я не хочу nродавати свою квартиру! – Почала пояснювати я свекрусі великі істини. – І для цього є дві серйозні підстави. По-перше, якщо ми з Ігорем роз лучимося, моя квартира залишиться зі мною; по-друге, ця квартира залишиться комусь із ваших онуків.

Про онуків свекруха не “почула”, зате причепилася до першого мого аргументу.

– Ти вже про роз лучення заговорила? – роблено обурилася вона.

Після цієї розмови, до мене зі своїм маренням вона більше не лізла. Але почала підмовляти сина. Той уже начебто схиляється до того, щоб погодитися з матір’ю.

– Свою квартиру я не nродам. Зарубай собі це на носі! І передай своїй мамі. І якщо доведеться вибирати між тобою та квартирою, я виберу квартиру. Врахуй це! – сказала я йому…

Advertisements