Марина Степанівна не любив свята, так як майже завжди святкувала зовсім одна. Вона думала і сумувала, як у цей момент пролунав дзвінок.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Марина Степанівна в останні роки впадала в нудьгу напередодні свят. Єдині рідні люди живуть закордоном – донька та онуки. Приїжджають виключно влітку, раз у році. Період, коли дочка з дітьми вдома, для неї справжнє свято. Втім, Марина на дозволяла собі сильно нудьгувати, займалася справами по дому, прикрашала приміщення. Раптом подзвонила подруга. Справа була ввечері, першого січня. -Марин, привіт. Слухай, в цьому році твоя дочка знову не приїде? Марина зітхнула. – На жаль, не приїде. -Так це ж добре! У сенсі nогано, звичайно, але в якомусь сенсі добре. Марина Степанівна розгубилася. – В якому сенсі це може бути добре? – Коротше, Маринка, слухай, розповіла мені якось подружка про один цікавий сайт.

Так-так, зараз у цих інтернатах і для нас буває щось цікаве. Цей Сайт для того, щоб знайти компанію на свята, там є навіть люди, які підходять нам за віком! Я зареєструвала нам з тобою анкети і вже знайшла двох! Жди вранці гостей. Надія протараторила все так швидkо, що Марина не встигала сприймати інформацію, а коли до нее дійшло, прона роз лючено гаркнула: – Надія, ти з розуму вижила?! Мені шістдесят! Які ще сайти і побачення? – Нічого слухати не збираюся, готуйся, завтра о шостій. Запросила двох чоловіків приємних на вигляд, сама буду вчасно! Все, кінець зв’язку! І кинула трубку. Марина намагалася до неї додзвонитися, щоб висловити все, що думає про її таких витівки, але подруга не брала трубку. Надія її ровесниця, але у неї все життя шило в одному місці.

Advertisements        

Робити було нічого, тому Марина стала готуватися. Дуже переживала, після того, як втратила чоловіка, вона собі не дозволяла навіть думати про побачення. Хоча вона жінка і видна, її навіть запрошували кілька разів. Рівно о десятій ранку, тридцять першого грудня у двері постукали. Відкривши її, Марина дуже здивувалася. На порозі стояла її перша любов, її однокласник. Новий рік пройшов чудово, дуже приємно посиділи. Марина була вдячна подрузі. Щастя збільшилося, коли ввечері зателефонувала донька та повідомила, що вони на цьому тижні планують її провідати. Кажуть, що як Новий рік зустрінеш, так і проведеш. Цей рік обіцяв бути дуже цікавим для Марини.

Advertisements