Коли чоловік був у ванній, йому надійшло повідомлення, а я не змогла стримати себе та прочитала його. Від змісту смс у мене захопило дух

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Все почалося з того, що поки мій чоловік був у ванній, я побачила вхідні повідомлення на його телефоні, і там від незнайомого номера було багато повідомлень, в основному компліменти або обіцянки, що вони житимуть разом. Я вже подумала, що в чоловіка інтрижка, чекала, поки він вийде, щоб поскандалити, ось тільки виявилося, що чоловік сам не знає, чий це номер. Я йому повірила не відразу, звичайно, тож вирішила трохи поспостерігати за ним.

І справді, за весь час він не був на жодному підозрілому заході, ходив тільки на роботу, за продуктами, повертався додому, а повідомлення все приходили і приходили. Пізніше ця незнайомка почала атакувати й акаунти у соціальних мережах мого чоловіка. Вона залишала коментарі, схожі на її смс, зі схожим змістом. Блокувати її було неможливо. Вона створювала нові акаунти, писала з різних номерів, навіть коли мій чоловік поміняв свій номер, вона все одно його якимось чином знайшла.

Advertisements        

Це означало, що вона з його оточення, можливо, навіть із роботи, ось тільки сам чоловік не знав когось, хто міг би бути таким схибленим на ньому. Я сама була без розуміння, хто це. Її повідомлення стали регулярними, і нас це вже набридло. Швидше за все, ми напишемо заяву в nоліцію, адже ця незнайома фанатка мого чоловіка вже виходить за всі межі. .

Advertisements