Наталя уві сні побачила янгола, який прийшов за нею. Але вона виправдалася і янгол дав їй ще 50 років життя. Розплющивши очі, вона не повірила своїм очам.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Чоловік бігав квартирою і нічого не міг знайти без доnомоги своєї дружини Наташі. -Наташа, де мої штани? І яку футболку вдягнути синові в садок? Наташа, я нічого знайти не можу, ти де? Зля і втомлена Наталка вийшла з ванни, вона щойно почистила всю плитку і тут ще чоловік своїми безглуздими питаннями. Було зрозуміло, що Наталці вже давно потрібний відпочинок, вона цілком загрязла у своїх домашніх справах, але відпочивати було ніколи.

Наташа злісно відчинила шафу, вивалила всю куnу речей на диван. Дала чоловікові його штани, футболку для сина. Все це вона робила мовчки, брови були насуплені, чоловік навіть боя вся щось у неї спитати. Тут старший син покликав маму до кімнати, треба було доnомогти із домашнім завданням. Наталя також мовчки пішла. Чоловік припав до дверей, почав підслуховувати, щоб зрозуміти, в якому настрої дружина. Через хвилин 20 вона вийшла, і тут чоловік нерішуче спитав її: -У нас є щось на вечерю?

Advertisements        

-Як це? Я ж у вихідні для вас на тиждень уперед все приготувала. -Я розумію, просто ми вже все з’їли, тільки не гнівайся. Наташа злісно пішла на кухню готувати для сім’ї. Увечері заснути їй вдалося не відразу, в голові бігали незрозумілі думки, в результаті вона провалилася в див ний сон. Білокрилий янгод підійшов до Наталки і сказав, що їй уже час. -Як, так скоро? Але я не можу, – запротестувала жінка. -А що на тебе ще чекає у земному житті? -Мені треба дітей виростити, чоловік без мене взагалі пропаде. Потім треба, щоб діти освіту здобули, одружилися, далі онуки підуть, теж доnомагати доведеться. -Тоді років 50 тобі ще вистачить, – сказав янгол і відпустив Наташу.

Advertisements