Коли я зрозумів, що у нас із сімейного бюд жету стали пропадати гроші, то перевірив пошту дружини. Я не міг повірити своїм очам

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я сидів удома, підраховував витра ти, намагаючись зрозуміти, куди йдуть гроші з нашого сімейного бюд жету. Бюд жет у нас з дружиною загальний, заробляємо добре. На початку місяця складаємо зарnлату в спільну скриньку і витрачаємо в процесі місяця, так само є загальний рахунок. Ніколи не було так, щоб нам не вистачало грошей, але останні місяці система дала збій. Під кінець місяця грошей зовсім не залишалося, а наші накопичення повільно, але танули. Я не розумів, як так все виходить.

За підсумками свого ана лізу я зрозумів, що з мого боку необдуманих витрат не було, виходило, що то дружина. При цьому я не помічав, щоб вона купувала якісь нові дороrі речі. У побутовому розумінні у нас теж нічого не змінилося. Це стало справжньою загадкою. Дружину я питав, але вона казала, що витрачає гроші як завжди. І я вирішив провести розслідування, на моєму комп’ютері було відкрито пошту, на яку надсилали історію витрат з карти дружини. І там я знайшов щось цікаве.

Advertisements        

Останні три місяці вона перераховувала досить велику су му на невідомий мені рахунок. Коли ввечері Марина приїхала з роботи, я їй показав історію переказів і запитав: -Що це? А точніше хто? Марина опустила погляд. -Мені давно потрібно було тобі розповісти, вибач, що не зробила це одразу. Мама захво ріла, я їй гроші перераховую. Ти ж розумієш, чому я не сказала? Мені так со ромно, що рік тому я сkандалила через те, що ти доnомагав мамі… Я й слова не сказав, головне, що вона зрозуміла, що була неправа. А доnомагати батькам – це святий обов’язок.

Advertisements