Все село говорило про нареченого-британця Маші, і дехто навіть порахував це казкою. Але незабаром він приїхав за Машею і всі ахнули

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Марія вчилася зі мною в одному класі. З самого дитинства вирізнялася дуже со ром’язливим характером. На загальному тлі вона була сірою мишею. Навчалася посередньо, виглядала посередньо. Ніхто з нею за всі роки навчання так і не потоваришував, хоч і ставилися теж добре. Тому новина, яка поширилася одразу після закінчення школи, стала для всіх справжньою сенсацією.

Пройшла селом звістка, що Маша заміж виходить, і не за аби кого, а за британця якогось. Історія їхнього знайомства не підлягала розголошенню, тому стала ґрунтом для пліток. Усі пліткарки села ламали голови. Найактуальнішим питанням було: «Де вона відкапала такого нареченого?» І жодних стійких версій не було. Баrатьом навіть здавалося, що це просто плід чиєїсь фантазії.

Advertisements        

Проте британець за Машею приїхав. Все село тоді навідалось у гості, щоб подивитися на іноземного принца. А той виявився досить гарним собою. Весілля зіграли скромне у ресторані. А потім він відвіз дружину на свою батьківщину. Маша активно веде соціальні мережі. Вона веде блог про життя закордоном. Звідти видно, що вона справді щаслива. Вона наро дила для свого чоловіка двох дітей.

Advertisements