Після чергової сварkи з чоловіком я пішла поплакати на маминому плечі. Але те, що того дня порадила мені мати, я в житті не забуду

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мама завжди була для мене наставницею номер один. Її поради для мене стали правилами життя, і я завжди робила саме так, як радила мама. Хоча вона й не змушувала мене її слухатись, але все одно, за своє життя я вже не раз переконалася, що вона наймудріша жінка в моєму житті. У підлітковому віці всі діти стають трохи складними – поведінкою та характером, але у мене все склалося трохи інакше.

Я потрапила в nогану компанію, моя мама мені радила перестати спілкуватися з ними, але я її не слухала від слова зовсім, і в результаті пару хлопців з нашої компанії опинилися у в’язниці через якусь бійку, і я сама пережила багато чого, і тоді переконалася, що моя мама говорила правильні речі, адже якби я, дурна, її тоді послухалася, не вляпалася б у всі ці неприємності.

Advertisements        

З тих пір я слухаюсь тільки маму, навіть найдивніші її поради завжди приводять до успіху. Мені довелося переконатися в цьому ще раз вже в більш зрілому віці, через пару місяців після весілля з моїм нинішнім чоловіком. Одного дня, після сварkи, я заблокувала його номер і в сльо зах пішла з дому. Пішла я додому до мами, адже більше мені не було куди йти. Я їй розповіла все, і вона, гладячи мою голову, сказала, мовляв, я повин на піти назад до чоловіка, і негайно. Хоч я і образилася на чоловіка, я сама себе обманювала, адже я його все одно дуже любила, як і він мене, і іноді, визнати помилку – зріліший і розумніший вчинок, ніж просто не помилитися.

Advertisements