Коли на дитячому майданчику почалася сварка, я вже хотіла втрутитися, як раптом моя дочка сама вирішила поставити на хабну тітку на місце.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з донькою любимо гуляти, іноді до нас приєднується моя подруга із сином. Олена виховує Вову одна, з чоловіком вони роз лучилися через взаємні претензії. Якось під час прогулянки діти затрималися біля пісочниці, щоби пограти. Спершу все було добре. Потім до них приєднався сусідський хлопчик Максим. Максим був відомий тим, що постійно задирав інших дітей.

Він відразу почав намагатися відібрати іграшки у Вови. Ми з подругою не зрушили з місця. Обидві вважаємо, що влазити у дитячі kонфлікти не варто, краще, якщо діти навчатимуться самі себе захищати. Але тут зненацька звідкись прибіrла мама Максима. Вона почала кричати на Вову: -Твоя мама тільки і вміє, що гуляти і пліткувати!

Advertisements        

Вона тебе не навчила, що іграшками треба ділитися з іншими дітьми? Я вже встала, щоб втрутитись, але подруга притримала мене за руку, і моя Анечка мене випередила. Вона впевнено встала і каже: -Тьотя Іра, при всій повазі, враховуючи ваш вік, хочу помітити, що ви поводитеся негідно! -Тебе взагалі не питали, заткнися! -Ви поводитесь як справжня базарна баба. Вова ділиться своїм майном з тими, з ким хоче. Жінка, не чекаючи відсічі від маленької дівчинки, віддала перевагу просто взяти сина і піти; дочкою я пишаюся.

Advertisements