Вова взяв телефон і зрозумів, що дзвінок прийшов виnадково, і Алла не знала про це. Чоловік не став вішати трубку, і те, що він почув по ходу розмови, відкрило йому очі

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Протягом декількох місяців дружина Володимира була сама не своя. Вона постійно сиділа біля вікна з похмурим обличчям, іноді плакала ночами, а на питання чоловіка не відповідала або відповідала загальними відповідями. Володимир вже думав, що Алла його розлюбила і не знає просто, як йому про це сказати і як вийти з ситуації, що склалася. Він і сам вже думав про роз лучення, адже хто захоче жити з людиною, яка раз у раз ходить з незадоволеним обличчям, висловлюючи всю свою нелюбов до тебе?!

Перед тим, як запропонувати дружині роз лучення, Вова вирішив відправити її до матері в село, щоб та відпочила… може, це змінило б в ній що-небудь. До від’їзду до матері Алла вирішила зустрітися з подругою. Вона так затрималася, що Вова вже турбувався, не сталося б чого з дружиною… Раптом йому зателефонувала Алла. Вова підняв трубку, а там нікого. Таке часто бувало: телефон Алли сам дзвонив за останнім номером в “недавніх”, але на той раз Вова не повісив трубку, а підслухав розмову дружини з подругою.

Advertisements        

– І як довго ти збираєшся мовчати? Він же скоро сам здогадається, — питала подруга. – Не знаю … він же не хотів дітей… я навіть таблетки пила … хто б міг подумати! І що ж мені тепер робити? Вова зрозумів, що до чого. Він відправив повідомлення дружині, що чекає її з сюрпризом. Сам він збігав в магазин, куnив квіти, улюбленого тортика дружини і навіть нове nлаття їй, в якому вона буде топати по пляжу, куди її відвіз чоловік через тиждень після того вечора.

Advertisements