Чоловік після народження сина різко змінився. Ганна не розуміла причини, і намагалася бути доброю дружиною, але після одного випадку вона зрозуміла, хто він насправді.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ганна на родилася у багатодітній родині. Коли не стало її матері, їй довелося взяти на себе клопіт із догляду за молодшими дітьми. Вона швидко освоїла як господарювати. У будинку завжди було чисто, прибрано, затишно, всі діти були чисто одягнені та нагодовані. За батьком Ганна теж доглядала. Але в неї зовсім не залишалося часу на навчання, тому школу вона закінчила із посередніми оцінками. Вступати довелося туди, куди взяли на бюджет, бо грошей не було на навчання. Так Ганна вступила до кулінарного коледжу.

Заклад був не найпрестижнішим, але дівчина намагалася добре вчитися, а після пар мила підлоги у магазині. Після коледжу їй не вдалося знайти роботу за професією, вона продовжувала мити підлогу, а вранці підробляла касиром у тому самому магазині. Саме в цей період вона зустріла Сергія. Сергій закінчив університет та працював у престижній фірмі. Після року стосунків він запропонував їй одружитися. Ганна його дуже любила, тож погодилася. Чоловік запропонував їй залишити роботу, бо він достатньо заробляє. Ганна була не проти, вона із задоволенням займалася домашнім господарством. Вдома вона завжди мала ідеальний порядок. Потім у них народився син.

Advertisements        

Після народження дитини ставлення Сергія дуже змінилося. Він зовсім не шанував дружину і навіть у гості із собою не водив. Він казав усім, що вона неосвічена та дурна. А Ганна дуже намагалася бути гарною дружиною. Але Сергій все одно її покинув, коли синові було два роки. Спочатку Ганна засмутилася через розлучення, але потім зрозуміла, що так навіть краще. Ніхто тепер її не при нижував і не об ражав. Так, доводилося багато працювати, але це не таке ст рашно. А потім Ганна почала пекти торти на замовлення, і фінансова ситуація покращилася. Незабаром вона і гідну людину зустріла, яка її щиро полюбила.

Advertisements